Категорії
Блог

Новинізуй це

Я тут придумав собі забавку, долучайтеся, якщо подобається. Суть попробувати переробити шматок пісні, вірша, оповідання, так як би це зробили журналісти. Ось декілька спроб.

«А вже весна, а вже красна, із стріх вода капле»

За повідомленням гідрометцентру на територію України з північного заходу насувається циклон. Це приведе до суттєвого потепління у Волинській, Львівській та Тернопільській областях. Температура вдень підніметься вище 5°C, проте вночі ще можливі заморозки. За народними прикметами, якщо в цей день буде яса погода, то до хороших врожаїв.

«Горіла сосна палала, під нив дівчина стояла»

На Львівщині, в селі Загірочко Жидачівського району гості під час весілля підпалили сосновий гай. Інцидент стався біля кафе «У трьох соснах» в ніч з суботи на неділю. До моменту прибуття пожежників одна сосна встигла згоріти. За повідомленням очевидців, під сосною весь час стояла наречена і розчісувала гребінцем свої коси. Обставини виникнення пожежі з’ясовуються, проте вже можна сказати, що лісовому господарству завдано шкоди на тисячі гривень, передає прес-служба МНС у Львівській області.

«Їхали козаки із Дону додому, підманули Галю, забрали з собою»

Викрадення серед білого дня 22-річної мешканки Херсону виявилось жартом. Про це повідомляє прес-служба МВС. Про факт викрадення міліцію повідомила мати Галі К., Оксана. За її словами словами, невідомі на машині з російськими номерами перегородили їй з дочкою дорогу, коли вони поверталися додому з супермаркету. Двоє чоловіків вибігло з машини і заштовхали її дочку Галю в середину. Після цього машина поїхала у невідомому напрямку. Галю відшукали в барі «Наталі», дівчину доправили до відділку, де вона дала пояснення, що підмовила хлопців викрасти її, так як мати не відпускала її на дискотеку.

Чекаю варіантів в коментарях.