Категорії
Блог

Хто в горах від Nravo Kids

Я вже давно планував написати огляд дитячих ігор та додатків для планшетів, але завжди відкладав. Ну і на допомогу надійшли розробники однієї з ігор, за огляд гри дають футболку, сьогодні вже останній день, але сподіваюся ще встигну отримати її для племінника.

гра Хто в горах? Nravo Kids

В мене на планшеті встановлено з десяток дитячих ігор, чотири з яких виготовлені в Україні і протестовані  моїм племінником, то ж сьогодні пишу про гру «Хто в горах?» від Nravo Kids, а надалі чекайте і інші ігри.

Завантажити версію для iOS,  Завантажити версію для Google Android

Гра отримала двох тестувальників — Максимка 3,5 роки та Олексійка 1,5 року.  Вона їм дуже сподобалася, і якщо для Максимка то була не перша гра (першою для нього була «Мишеняткова Абетка» також від львівських розробників), то Олексійко, котрий вперше знайомився з планшетом, навчився в неї бавитися за декілька хвилин, вправно натискав на знак запитання і проходив на наступний рівень. Правда, інколи, його хаотичні поплескування від радості долонями по екрані планшету перемикали програми і мені треба було повертати назад до гри. Для Максимка гра була дещо короткою, він швидко доходив до овець, перераховував їх і треба було грати спочатку.

Вівці. Гра Хто в горах? Nravo Kids

Недавно в грі появилася нова міні-гра «Тваринки з третинки», де можна з різних третинок тваринок складати одну цілу (мені щось не дуже виходить).

Олень. Тваринки з третинки

Загалом чудово промальована та озвучена гра, котра познайомить ваших діток зі світом діда Івана, що живе в горах і навчить їх рахувати. В налаштуваннях можна обмежити час гри для дитини, а також включити режим програвання без зупинок у вигляді історії. Тому рекомендую для завантаження.

Дід Іван. Гра Хто в горах?

Як тільки завантажив гру на iPad, то одразу ж показав її своїй сестрі, та мамі то н запитання «Хто діда будить зранку?» обоє відповіли — «Баба» :)