Категорії
Блог

Як включити Facebook Timeline

Вчора на конференції по фейсбуку f8 запропонували дві нові концепції це їх Open Graph API, яке я вважаю дуже крутою штукою для розробників додатків для фейсбуку, а також новий вид профілю — Facebook Timeline, для розробки котрого вони спеціально взяли на роботу Ніколаса Фелтрона, котрий відомий своїмим персональними річними звітами (фейсбук на єдина компанія котру надихнула інфографіка Фелтрона, в foursquare на сторінці персональної статистики https://foursquare.com/stats внизу також написано що черпали натхнення з персональних звітів Фелтрона). Facebook Timeline буде поступово включатися у всіх профілях починаючи з розробників.

Так от TechCrunch підказала лайфхак, як включити фейсбук таймлан вже зараз, перевірив його на собі, працює, тож поділюся нижче:

  1. В мене англійська мова інтерфейсу фейсбука, тому на інших мовах не пробував і не знаю чи вийде, переключити мову інтерфейсу в фейсбуці можна ось тут: https://www.facebook.com/settings?tab=account§ion;=language
  2. Потрібно перейти на https://www.facebook.com/about/timeline і тицьнути на «Sign me up»
  3. Далі пошукати додаток developer і дозволити йому доступ до профілю (так як він в мене вже був, то картинка з теккранчу)
  4. Переходимо на https://developers.facebook.com/apps і створюємо свій додаток (він нічого не робитиме і ніхто крім вас його не побачить, але якраз він включить вам facebook timeline)

    головне заповнити App Display Name — назва вашого додатку(тут можна будь що написати) App Namespace — унікальна назва додатку в фейсбук (латинка, знаки -_, без цифр)

  5. Переходимо на вкладку Open Graph і тиснемо «Get Started using open graph», далі прописуємо в полях дію і об´єкт дії, найпростіше це reed book, хоча може бути і drive car і smoke weeds, будь що що вам завгодно

    далі пару раз клікаємо next

  6. Переходимо на головну, чекаємо кілька хвилин, рефрешимо сторінку і побачимо запрошення щоб попробувати таймлайн, після цього ваш профіль буде мати приблизно такий вигляд

Круто правда :)