Категорії
Блог

«Мрій! І нех воно ся здійснить!»

Мрій! І нех воно ся здійснить!
Колись, йдучи на пари, побачив на будинках, десь так метрів 10 один від одного розклеєні листки А4 формату, так ніби якісь оголошення, проте то були привітання з Днем Народження якоїсь дівчинки Павлінки. На одному писало «Павлінка, зичим тобі щєстя, здоровля і двійко пацєт :)», на іншому «Павлінка, будь здорова як дуб :)» а на третьому «Мрій! І нех воно ся здійснить!» — що мені дуже сподобалося, адже мрії одна з тих речей що робить нас кращими, заставляє рухатися вперед, надихає на визначні діяння.
Цими вихідними в Івано-Франківську, була зустріч твітерян #iftwevent, під гаслом «Знайомтесь це моя мрія». Зустріч зібрала твітерян-мрійників з різних міст України, атмосфера була майже домашньою, так як багатьох твітерян знав вже по зустрічах у Львові та Ужгороді. Також класно було розвіртуалізуватися та познайомитися з новими твітерянами. Багато доповідей-мрій були цікавими та пізнавальними. Але, як на мене головне в усіх твівентах це спілкування один з одним без допомоги клавіатур та моніторів, а так просто олдскульно, вживу, якого було достатньо.

За одну зі своїх мрій, яку я написав на сайті зустрічі — віднайти себе, я отримав в подарунок сертифікат на консультування по програмі «Управління життям» від компанії Перспектива-М. Також було багато гарної музики та розваг.

До цього часу в Франківську був лише проїздом і дальше як від вокзалу ніде не відходив, тож зустріч а також екскурсія дала можливість ще й погуляти містом. Місто гарне, привітне і вартує щоб ще раз приїхати, ну хоча б щоб ще раз скуштувати гофру з бананами та вершками в Мануфактурі.

Ще раз дякую організаторам за класний захід, а також всім партнерам що підтримали зустріч (знаю як тяжко іноді знайти підтримку). Мрійте — мрії здійснюються!