Категорії
Блог

Про #uzhtwevent

Отримав море гарних емоцій відвідавши з друзями #uzhtwevent. Зі Львова поїздом їхало нас восьмеро: @dvankevich, @golubovsky, @mrpetruccio, @muravsky, @Olabilo4ka, @p1f, @Rostyslav, @taras1k. Спробую описати поїздку одним реченням.

Приїхали, поблукали по місту, на запах шашлика вийшли на Театральну площу, де було багато вина і всяких смаколиків, поснідали, знайшли квартиру, поселилися, вернулися дегустувати вино, зустріли @wedmid‘a, подивилися як крутить попою Даша Малахова, пішли на #uzhtwevent, спілкувалися, обмінювалися подарунками, спілкувалися, пили коктейлі, вкотре невдало штурмували «Вертеп», пішли в «Кактус», який дуже не сподобався якістю обслуговування, афтепаті в клубі «Максимус» … ранок, ще один похід на Театральну, щоб закупити вино додому, поїздка в «Децу у Нотаря», на вокзал і дранг на Львів.

Серед нововведень на зустрічі, дуже сподобався сервіс анонімних запитань і суджень створений за допомогою різнокольорових Post-It та кількових ручок :)

А ще наша команда в складі мене @Olabilo4ka і @zhacka придумала вірш і навіть виграла приз :). Організатори обіцяли всю збірку віршів «видати» в себе на блозі.

Інші, більш розширені відгуки з картинками і самі фото, можете знайти ось тут:

Фото від @fat_angel —  http://www.facebook.com/album.php?aid=34799&id;=100001375475819
Фото від @Nightrazorhttp://picasaweb.google.com/ecchi.moonlight/Uzhtwevent#
Пост від @Rostyslavhttp://surgeetage.com.ua/archives/231
Фото від @Rostyslav та @Olabilo4kahttp://picasaweb.google.com/rostyslav.kryvyy/Uzhtwevent3#
Пост від @golubovskyhttp://blog.golubovsky.com/uzhtwevent-3/