Категорії
Блог

Зв’язOK

Як на мене в сучасному світі людські відносини є тим клеєм, що будує майбутнє. Так що будьте уважними до кожного свого знайомства, адже кожне може змінити майбутнє.
Давайте попробуємо класифікувати типи знайомств та відносин:

“Привіт знайомства” — знайомства, коли ми один одного ідентифікуємо візуально, називаємо переважно “привіт”, рідше за іменами (Петрик :)), або за ніками (“Хрунь” тощо). Такий тип відносин переважно до нічого не зобов’язує і може або перерости або в “контакт зв’язок” чи просто і легко зникнути як і почалися.
“Контакт знайомства” — найбільш поширений тип знайомств, здебільшого виростають з “привіт знайомств”, або виникають в процесі професійної діяльності (навчання, робота, бізнес…), тепер ми точно знаємо ім’я, прізвище людини з якою знайомимося, а також ще якісь додаткові дані (телефон, електронну пошту, тощо). Важливо зберігати ці всі дані структуровано. наприклад в телефоні чи в якомусь записнику (ідея для веб стартапу – персональна онлайн записна книжка), а також час від часу підтримувати контакт, а то людина може поміняти номер і усе – нема контакту.
“Хороші друзі” — так звичайно саме хороші, адже друзі поганими бути не можуть. Дуже важливий тип відносин, до якого треба дуже бережно ставитися, адже з ким як не з друзями Ви можете поділитися радощами і сумом, з ким ще можете, після тяжкого дня (тижня) випити ввечері келих пива (горнятко кави, чарку горілки). Хто як не вони підтримають тебе коли тобі тяжко. Не забувайте про них, нагадайте про себе.
Будьте завжди на зв’язку.

Мої контакти:
Петро Нек
телефон +380973047314
email mr.petruccio[at]gmail.com
icq 320390565
linkedin http://www.linkedin.com/in/mrpetruccio
facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=704862859
vkontakte http://vkontakte.ru/id5709766

П.Н. Ваші думки можуть не співпадати з моїми, тому буду радий почути щось в коментарях

_______________________________________
Hip змінив дизайн свого блога, і продовжує розказувати як це зробити всім нам. Сергій виклав посилання на цікавий фільм про те звідки беруться гроші (качаю…). Mustang запустив сайт пробіатлон, а конспіратор свій тлог. Дякую jarofed, за підтримку петицій щодо української мови в кіно