Категорії
Блог

Найближча книга

Вчора мене до цієї штуки запросив Андрій Рущак, сьогодні ще побачив запрошення в G3!> (Ged), а розпочав то все Олександр Данилюк.
Так от коротко про правила:

відкрийте найближчу до вас книгу на сторінці 123, відрахуйте 5 стрічку зверху і напишіть наступні 3 речення

Найближчою до мене книжкою, виявилася книжка яку недавно почав читати:

Звуки ж відстають або випереджують те, від чого вони мали б залежати, тому те, від чого мали б залежати звуки, але відстають або випереджують, є або сповільненно-розтягненим, або пршвидшено-стислим: вдарився ще в парку головою об галузку, хоч ніякої галузки і не було видно, але все ж він нагинався, то як міг зачепитися, і де міг подітися пакунок з тютюнами, якщо його не підібрав шахіст, чи там, де пили пиво, і сонце настільки спотворило бачення через звичайне шкло, що знадвору всередину виглядало як тераріум з іншими істотами і внутрішнім підсвітленням (а зсередини — ніби сидиш у пивниці під вікном із сонцем на заході, а людей бачиш лиш тих, що найближчі, і знизу догори, чи у трамваї, що їздив у неділю від цвинтаря до цвинтаря, це попри будинок Памви, але з таким згущеним запахом хризантем, що вже би нудило, якби якийсь інший запах, а не хризантем).
Анну треба зустрічати трохи по девятій, а вже о четвертій Памва був удома і цілком добре себе почував. У галерею знову не зайшов (мав оглянути нові лампи), зупи варити не треба.

(Тарас Прохасько “Від чуття при сутності”)

Ну тепер попросив би почитати Дмитра (Poster’a), Юльцю, dr-taras1k, Сергія(kuzya), а також всіх хто читає цей блог. Гарного Вам дня.