Категорії
Блог

COVID-19 Black List UA

Буду збирати сюди компанії і осіб, котрі повели себе по мудацьки під час пандемії короновірусу SARS-CoV-2 (так правильно називати вірус, а хвороба вже зветься COVID-19) і карантину в Україні і використовуючи страхи і паніку намагалися зрубати бабла.

Буду збирати сюди компанії і осіб, котрі повели себе по мудацьки під час пандемії короновірусу SARS-CoV-2 (так правильно називати вірус, а хвороба вже зветься COVID-19) і карантину в Україні і використовуючи страхи і паніку намагалися зрубати бабла. Це більше нагадування для себе, щоб не мати в мабутньому з ними справу, але і застережження і рекомендації для інших, остерігатися мудаків. Пропонувати нових учасників цього чорного спуску можна тут в коментарях, в реплаях в твітері @mrpetruccio або в фейсбуці Петро Нек.

Чорний список мудаків в час коронавірусного карантину

Компанія Юрія-Фарм, котра в розпал карантину почала крутити рекламу про свій препарат Декасан, котрий ніби то діє на всі складні вірус, включаючи коронавіруси. При чому, тут була ще ситуація, що реклама спочатку була знята без цього кадру і тут вже підсуєтилися і включили коронавіруси

Компанія Біомед, котра мало того, що порозвішувала по своїх аптеках оголошення з рекламою препарату AntyVirus-19 (щоб назва була подібна до Covid-19), але й сам препарат це чиста гомеопатія

Аптека №1 Граціола ТОВ “Группа Аптекарь”. За гомеопатію Внутрішнє Антикоронавирус

ТОВ «НВК «ЕКОФАРМ» та їхній препарат Протефлазід, котрий теж вони рекламвали на каналі Україна а також на різних сайтах-помойках. А також Академію Меднаук, що допомагала їм.

Йдеться про спиртову настоянку з двох трав: трава куничника наземного 500 г/1000 мл і трава щучки дернистої 500 г/1000 мл.

Цензор.нет

Сайт Вголос за хайп на темі заради трафіку

Додавайте випадки, котрі ви зустрічаєте, це не має пропадати і забуватися.