Категорії
Блог

Як почистити новинну стрічку в фейсбуці

Не секрет, що все більше людей дізнається новини з соціальних мереж. Твітер, фейсбук стали вкладкою номер один в браузері. Лайкаємо, френдимо, фоловимо, потім через деякий час в стрічці появляється каша. То ж декілька простих порад, як почистити свою стрічку новин в фейсбуці.

Перш за все, не бійтеся відфренджувати людей, це ж інтернет, навіть, якщо ви спілкуєтеся з людиною в реальному житті, то не обов’язково читати її в фейсбуці чи твітері. Коли, людина пише чи репостить різні дурниці, не мучте себе, зайдіть на її профіль та натисніть кнопку unfriend (видалити з друзів) чи просто відфоловте цю людину. Вона і далі залишатиметься у вас в друзях, проте ви не будете бачити її постів. Повиходьте з різних груп, до котрих вас пододавали, відлайкайте сторінки, що колись не знати навіщо залайкали.

Трохи іншим є випадок, коли, до груп, які вам цікаво читати, зачастили спамери і починають постити свої бздури зі сайті злибних бачків, проте і тут є інструменти, котрі допоможуть вам більше не бачити тих постів.

1. Спочатку натисніть на стрілочку в правому верхньому куті поста і виберіть I don’r want to see this (Я не хочу це бачити)

Як почистити новинну стрічку в фейсбуці

 

2. Далі, в наступному екрані виберіть See less from… (бачити менше з…). Я тут вибрав бачити менше з незрозумілого сайту Корупція ІнфоЯк почистити новинну стрічку в фейсбуці3. І на сам кінець вибираємо Hide all from… (сховати все від…)

Як почистити новинну стрічку в фейсбуці

 

Повторивши цю дію і заблокувавши всі спамерські сайти. Читати новинну стрічку в фейсбуці стає набагато приємніше.