Категорії
Блог

Петрусин кінозал: Лють, Супер шістка та Загублена.

Подивився три фільми, відпишусь одним постом.

В четвер була Лють (Fury) — чесний та сильний фільм про війну без прикрас. Історія п’ятьох людей, котрих зібрала до купи в танк одна війна, історія перетворення ̶б̶л̶о̶г̶е̶р̶а̶ друкаря в героя. А чи героя? Чи просто солдата, котрий мусить чинити так, а не інакше.

Лють

Враховуючи теперішню війну на сході, можна знайти багато паралелей з фільмом і сьогоденням. Танки, постріли, тіла, земля, кров та лють.

Чотири танкісти та Бред Піт чудово впоралися з завданням, в фільмі немає сильно до чогось придертися.

Де подивитися? В Planeta Kino IMAX на величезному екрані в ІМАХ якості (не плутати з 3D)

Субота — Супер шістка (Big Hero 6) Мультфільм дивився в Франківську, в Кінотеатр Космос, але і в нас вже бачив робота Беймекса з яким навіть встиг зробити селфі.

2014-11-03 20.32.55

Хороша фантастична історія про місто майбутнього Санфранстокіо та роботів. З нелінійним сюжетом, гумором та повчальною історією. Раджу йти з дітьми, молодшими братами чи просто самими. Я наприкінці чуть було не пустив сльозу, але бабця з віником та попкорном не дала мені це зробити.

Понеділок — Загублена (Gone Girl) Девіда Фінчера. Дуже круте кіно, адже, коли всю дорогу з Кінгкросу до Податкової ти обговорюєш сюжет, та те, які ж все таки підступні та маніпулятивні жінки, значить все вийшло так як треба. Говорять, що цей фільм не варто дивитись парам, бо після цього вони можуть розпастися, також говорять, що тут Фінчер показав трохи гіпертрофовані відносини між сімейними парами. Ви звичайно це все слухайте, але обов’язково ще підіть, подивіться, поки вона ще йде на великому екрані.

Загублена

Наразі все. Цілую, люблю, бувайте.