Категорії
Блог

Кавабунґа Черепашки!

В четвер в мене була подорож в дитинство, майже на машині часу. В Планеті Кіно показували Черепашок. Це певно перший закордонний мультик, котрий я побачив по телевізору. Ще тоді коли були лише УТ-1, УТ-2 і 12 канал. Не було жодних інтерів, плюсів і так далі. А антена виглядала як шість штиррків що стирчать в різні боки і коли погана погода її треба було крутити в різні боки і телевізор Весна на чотирьох ніжках з чорно-білим кінескопом і допотопним перемикачем. Якраз тоді на каналі УТ-2 після обіду показували Черепашок ніндзя. Я дивився їх в  п’ятдесяти відтінках сірого, тепер ж бачив в повному кольорі і 3D.

Підлітки-мутанти Черепашки-нiндзя Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

Певно вперше я піцу побачив самев черепашках. Я тоді мріяв щоб в Ходорові була піцерія в їх стилі з дверми схожими на каналізаційні проходи. Ех…

Підлітки-мутанти Черепашки-нiндзя Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) Кадри зйомок

Але про кіно. Сподобалося. Динамічна історія, дотепні жарти і ностальгія за дитинством. Сексі Ейпріл («Вона така сексі, що в мене аж панцир тисне» ©), веселі та добрі бовдури-мутанти Лео, Раф, Майк і Дон, мудрий Сплінтер і злий та підступний Шредер. Повний фарш. Як завжди здається що все втрачено, але добро перемагає, правда залишивши інтригу на продовження.

Рекомендую піти подивитися, трохи розвіятися.

О, і якщо будете уважними, то побачити два проколи з телефонами. Хто першим напише в коментарях що за проколи, отримає від мене піцу при зустрічі в подарунок.