Категорії
Блог

Вартові Галактики, або навіщо пестити шию тирана.

Є така байка, що один режисер в Голівуді в кожен сві трейлер останнім кадром вставляв вертоліт, котрий вибухає. Хоча в фільмі цього вертольота могло б і не бути, та й взагалі фільм міг бути про історію кохання.  І люди йшли дивитися до чого ж тут вертоліт.

Guardians of the Galaxy. Вартові Галактики

Для мене в трейлері Вартових Галактики таким вертольотом був єнот Ракета. І на щастя його було дуже багато. Я навіть потім в твітері написав:

Вартові Галактики. Єнот Ракета

Історія фільму проста — п’ять незнайомців, котрі спочатку тільки й мріяли щоб перебити один одного раптом вирішили, що їм все таки треба спасти Галактику від чергового божевільного тирана з комплексом меншовартості. Проте сєжетна лінія цілісна з багатьма цікавими поворотами. Багато хороших смішних жартів та класної музики. Сміявся весь зал. Чудові персонажі. Слова Ракети можна просто розбирати на цитати.

Як виявилося позитивний відгук, коли тобі все сподобалося писати важче ніж негативний, коли там є зачіпки та придирки. Тому моя оцінка 10 з 10, чекатиму чергову порцію Вартових, та й ці ще певно кілька раз перегляну.

Дивився як завжди в IMAX в Планеті Кіно (сеанси о 12:15, 14:35, 17:00, 19:20 та 21:45)

P.S. Цікаво, що Він Дізель не лише озвучував Грута в оригіналі, а й дублював його на декілька інших мов, я вважаю це величезною працею, стільки ж слів потрібно було правильно вимовити з інтонацією на різних мовах.

P.P.S. Навіщо пестити горло тирана? Подивіться просто кіно, там все сказано.

P.P.P.S. Тримайте ще саундтреки з фільму.