Категорії
Блог

Бійтесь сором’язливих — вони керують світом!

Чи знаєте ви різницю між прет-а-порте та от-кутюр (і навіть не пробуйте мене виправити, що правильно від-кутюр). Ні? Тоді цей фільм вам в цьому не допоможе.

Цей фільм не про моду. Цей фільм не про створення нової компанії, яка стала одним з символом моди. Цей фільм про історію двох людей, сором’язливого мрійника та вірного закоханого авантюриста. Цей фільм — Ів Сен Лоран.Ми дивилися його в Планеті Кіно французькою з субтитрами, в рамках Французької Весни. Десь до середини фільму ти не звертаєш уваги якою мовою там говорять, просто насолоджуєшся. Грою. Картинкою. Музикою (музика була просто чудесна).

Фільм Ів Сен Лоран
Ів наче і змінювався протягом всього фільму, але водночас залишався тим самим сором’язливим чоловіком, котрий весь час поправляє окуляри, як хвилюється. Він був пристрасним. До роботи, до людей, котрі його оточують. Шукав натхнення. В акоголі, наркотиках, коханцях. І творив, ві не міг не творити.

П’єр був іншим. Він завжди залишався вірним, щоб Ів не зробив. Він ревнував, злився, але завжди любив тільки його. Він, той фундамент, на якому Ів створив свою імперію. Він завжди був поруч.

Для мене цей фільм був саме таким. Яким він буде для вас? Певно якимось іншим. Але байдужим точно не залишить.

Кажуть Ів Сен Лоран сказав що найкращий одяг для жінок — це обійми коханого. Але для тих, хто цього позбавлений є він. Ів Сен Лоран. Вдягайтесь в найкраще.