Категорії
Блог

Про секстанти, сектантів і канібалізм

Сестра була на тренінгу від одного з готелів. Хотіла йти туди працювати. Тепер от розказує байки. Як їх там вчили. Була там недовго, два дня. Каже були різні психологічні ігри, типу ділять на команди, далі одному дають картинку і він має розказати що там щоб інші намалювали чи там різні команди ставлять ікси та ігрики і в залежності від того хто що поставили мають + чи мінус. Така всяка корпоративна єрунда. Ще розказували всякий булшит що корпоративна культура це не все те що культурно, а від слова культ і що вона має базуватися на несприйнятті і нетерпінню до якихось сторонніх елементів. А також що їм потрібні сталеві люди бо з них розкаливши можна виковати будь що, скляні, чавунні і керамічні люди їм не потрібні. Скляні від температури течуть. Стандартний брейнвошинг…

Та розказала вона історію від якої якої я реготав. Гра. Ваш корабель тоне в Тихому океані, на рятувальний човен ви можете з собою взяти 15 предметів, проранжуйте їх в порядку важливості.

Були там різні предмети, в тому числі і секстант, але він був написаний неправильно, загубили другу букву с і секстант став сектантом. Сестра довго думала що там в списку робить сектант. Пожаліла бідолагу і поставила його сьомим, після того як взяла їжу. щоб разом з ним не вмерти з голоду. Потім, вони вирішували разом що брати, а що ні. І хтось з команди крикнув: «беремо сектанта з собою, його потім можна буде скушать»

Як граматична помилка підштовхує людей до канібалізму…