Категорії
Блог

Wet pussy monday

На мою думку, владі потрібно було б вже років три якщо не більше взятися за вирішення проблеми з тим що твориться у Львові на обливані понеділки. Це вже давно вийшло за межі традиції та безневинного жарту, а перетворилося на самоствердження школоти та можливість позирити на мокрих тьолочок.

Ні, мене не облили цього року і минулого також, і я не проти традицій (хоча це дійство вже давно виродилося з традиції). Просто для Львова, котрий прагне себе позиціонувати культурною столицею України та бути відкритим для світу, ці понеділки дорого коштують.

Туристи, приїхавши спокусившись на широко розрекламовані фестивалі та заходи на Великдень у Львові, ризикують стати підневільними учасниками обливаного понеділка. В один момент весь культурний макіяж Львова буде змитий відром холодної води.

Ось я вам тут закину лише дві фото з фоторепортажу Юрка Дячишина з обливаного понеділка, решту можете подивитися в нього в блозі.

20130507-102130.jpg

20130507-102222.jpg

В 90-х роках, коли я ще жив в Ходорові, то на сусідній вулиці в одному зі старих домів посилилися цигани, не можу сказати сказати скільки там сімей жило, але на оьливаний понеділок вони також обливалися відрами. Викручували з криниці відро холодної води, переливали в своє і бігали з ним по вулиці обливаючись між собою. Та я от не пам’ятаю щоб вони обливали відрами просто когось хто проходив поруч в парадному одязі йдучи до когось в гості. Та Ходорів ніколи не прагнув бути культурною столицею і львів’яни не цигани, тут все по іншому.

Як на мене, то з існуючої ситуації можна вибиратися наступними шляхами. По-перше, вивести наступного року на площу Ринок побільше муніципалів щоб ті відловлювали найзлосніших “жартівників” і штрафували за хуліганство. Попедньо попередивши через ЗМІ про наслідки такого неконтрольованого водовипускання в бік звичайних пехожих. Можна також зробити елегантніше, у Львові ж є компанії котрі роблять свята з кожного пчиху, то чому б їм не влаштувати свято обливаного понеділка. Загнати всіх бажаючих в резервації, розати їм пшикалки, відра і нехай обливаються. Під спонсори можна підписати когось з мінеральних вод. Тоді і туристи могли б безпечно на то подивитися, а при бажанні самі прийняти участь, обливальники задовольнили свої потреби в обливанні і ще б на тому можна було б заробити.

Тримайте безкоштовно ідею і будьте сухенькі!

wet pussy мокра кицька
Мокра кицька звідси
http://rauniste.deviantart.com/art/Wet-pussy-102431561