Категорії
Блог

Події та герої 2011 року у Львові

Сьогодні, інтернет видання Вголос, вже вдев’яте, проводило вручення нагород «Герой року-2011». Переможців в шести номінаціях визначали голосуванням на сайті Вголоса а такокож на їх сторінці в фейсбуці, ними стали:

Категорія Політика/Влада Ірина Сех (за те, що змусила Цимбалюка подати у відставку) – 531 голос.БізнесПетро Писарчук (за реконструкцію ТРЦ «Південний») – 429 гол.Громадська діяльністьДмитро Фірташ (за пожертву на розвиток Українського Католицького Універистету) – 279 гол.КультураВіта Сусак (за монографію «Українські мистці Парижа 1900-1939 років») – 242МедіаРоман Заяць (за створення файного радіо – радіо «Галичина») – 329СпортІгор Чуркін (за створення хокейного клубу «Леви») – 511

Детальніше ось тут http://vgolos.com.ua/events/580.html. Також експертами було визначено головні події Львова в році що минає. Найголовнішою подією стало відкриття нового стадіону «Арена Львів».В номінації громадські ініціативи перемогла акція «Пам’ять без агресії», шкода що експерти не згадали нашої ініціативи «Врятувати Меркурія», на котру ми знайшли потрібні кошти і з весни почнуться реставраційні роботи. Та й наступного року було б цікаво якби була також номінація в сфері ІТ, адже для Львова ця галузь також є дуже важливою.

Працюйте, творіть, ставайте героями 2012 року.