Категорії
Блог

Що купують львів´яни. Версія Яндекса

Сьогодні Яндекс показав ще одне дослідження на тему що купують і продають мешканці різних міст. Зокрема і що найбільше хочуть купити чи продати львів´яни.

Щодня користувачі зі Львова та області задають понад тисячу запитів в Яндекс зі словами «купити», «куплю», «покупка», «купівля», «продаю», «продати», «продам», «продаж», «ціна», «вартість», «прайс», «доставка» українською та російською мовами. Львів´яни в 4,7 раз частіше задають запити з бажанням щось купити (слова «купити» і «продаж») ніж з бажанням щось продати (слова «продати» та «купівля»).

Найбільше користувачі зі Львова та області цікавляться автомобілями. Серед тем, які цікавлять львів’ян сильніше, ніж мешканців інших досліджених міст є сільське господарство, одяг і товари для дому.

Також львів´яни частіше від інших хочуть придбати автомобілі в Польщі, а також цікавляться купівлею та продажем цуценят німецької вівчарки.Раніше Яндекс також публікував дослідження про те які рецепти шукають львів´яни, а також що шукають про Львів в інтернеті.