Категорії
Блог

Ідея для стартапа — карти супермаркетів

Ділюся ідеєю за ліцензією cogniacware — якщо вам ідея сподобається і зреалізуєте, то не  відмовлюся від плящини хорошого коньяка.

Я не дуже часто ходжу в супермаркети і не завжди в один і той самий, тому не запам’ятовую (та  і не стараюся запам’ятати що де лежить). Продавців консультантів або не можна знайти коли їх треба, або вони не знають що де лежить не в їхньому відділі. Так останній раз довго шукав згущене молоко. Також буває що ви в іншому місті і в цьому супермаркеті вперше і не орієнтуєтеся де що є.

Тож пропоную ідею — програма для iOS, android з картами розкладок товарів в супермаркетах. Приходите в супермаркет, витягуєте свій телефон пишете що хочете купити і вам стрілочками показує що де лежить. І замість того щоб блукати довго по магазину можна швидко купити все необхідне.

Ідея не дуже складна в реалізації, проте складність виникає з контактом з супермаркетами, мало того що їх потрібно переконати що їм це потрібно, так ще потрібно весь час актуалізувати дані, бо розкладка товарів змінюється.

Заробляти можна показуючи рекламу товарів в супермаркетах, котра може базуватися на вашому списку покупок. От наприклад написали що треба купити батон, масло і сир а вам рекламу, а купіть ще ковбаси і тоді ваші бутерброди стануть ще смачнішими. Або є в списку яйця  і вам зразу рекламка, купіть краще яйця птахофабрики №42.

Якщо комусь здасться цікавою ідея, використовуйте наздоров´я. Також, якщо вважаєте що проблема надумана, або вже щось таке подібне є, то кажіть.