Категорії
Блог

Честь і совість нації

Знаєте на дворі вибори, і вони хо-не хоч впливають на наше життя хтось буде голосувати хтось ні. І от питання за кого? зелені, голубі, помаранчеві? сердечні – ні! Є варіант Блок Микитина, Чого тільки агітки вартують. Інтересно?

От ту виставляю пару фоток його агіток і кавалок тексту що там написано

Політичний блок Ярослава Микитина

Рівність незалежність безпека оборона

Ярослав Микитин – український політик, голова політичного бюро «Гута синьозора», лідер і засновник дванадцяти політичних партій ГПО, політв’язень, в’язень сумління, політемігрант, голова трьох політ штабів по виборах президентів України, здійснював громадський контроль діяльності СБУ, недержавних служб безпеки та спец охорони. Не п’є, не курить, не промовив жодного нецензурного слова, має дев’ятеро дітей, маєток 500 метрі кв., автомобіль лімузин -7м. «Мерседес».

Якщо чесно то нагадує він мені Льоню Галубкова з трьох М. Але то був тоже реальний чувак. При спробі пошуку в гуглі шановного пана видає мені список НУНС, де також є пан з таким іменем але вже зі зовсім іншим лицем. І більше нічого ні про які мерседеси з лімузинами не пише. Що це чорно-білий ксероксний піар, чи просто хтось собі гонить?