Категорії
Блог

#lvivtwevent нумер 2

Як ви вже певно всі чули скоро буде, а точніше 10.10.2009 буде #lvivtwevent 2. Всі хто був на першій зустрічі, можуть підтвердити, що було весело і ми класно провели час(тут зібрані посилання на всі фотки з зустрічі ). Так от другу зустріч ми вирішили організувати в кафе(піцерії, барі, …), тому бажано заздалегідь визначитися, що Ви будете, щоб знати скільки місця нам треба буде. Для цього нам в поміч дуже гарний сервіс tweetvite де можна сказати, так я буду на зустрічі :). До речі, ми запустили блог http://lviv.twevent.org.ua/, о і ще всі хто хто планую організувати в себе зустіч твітерян можуть отримати піддомен вигляду місто.twevent.org.ua і невеличкий безкоштовний хостинг (пишіть мені :)).
До нашої другої зустрічі в нас появився подарунковий спонсор Poken в Україні, які за один допис в блозі, де Ви розкажете про те що думаєте про покени, можете отримати цей ґаджет.

Для тих хто в танку та й не знає що таке покен: це зручна електронна візитка нового покоління, в котру ви просто закдаєте свої контактні дані, і щоб обмінятися один з одним достатньо притулити два покени разом. До речі(щось ста є воно в мене словом паразитом ото “до речі”) покен також екологічна, чи як модно говорити eco friendly, штука, адже замість того щоб купувати сотні паперових купіть одну електронну.
От все що хотів сказати, приходьте на #lvivtwevent нумер 2, буде весело