Категорії
Блог

Як використовувати вуличних музикантів для промо концертів

В великих містах дуже часто можна зустріти вуличних музикантів, котрі грають на найбільш прохідних вулицях та площах міста. За декілька годин пішохідний трафік біля їх місць може бути тисячу пішоходів. Окрім туристів це також і місцеві мешканці. Багатьом з них мелодія засідає в вуха і грає ще деякий час. Також вуличні музиканти збирають людей біля себе натовпи, котрі знімають їх на відео і потім викладають в соцмережах.

Як можна це використати організаторам фестивалів та концертів для себе? Є гіпотеза, що а зібравши базу вуличних музикантів, та Відібравши тих, хто підходить за репертуаром і манерою виконання, можна замовити в них пісні тих виконавців (музику того жанру) в яких скоро будуть концерти (фестиваль). Музиканти отримують одну оплату від організаторів плюс те, що дадуть вуличні слухачі. Далі на певній відстані від музикантів в попередньо обумовлений період часу стоять промоутери з листівками, флаєрами на концерт, фестиваль. Таким чином виникає подвійний контакт: вухами чують музику, очима бачать інформацію про подію.

Як пробувати рахувати конверсії? Наприклад, QR код з посиланням та унікальними UTM мітками, скорочення посилання через bit.ly, чи спеціальний лендінг під цю акцію.

Такого, поки ще не бачив в застосуванні, але коли хтось знайде похибки в схемі, то пишіть в коментарях.

Вуличні музиканти