Категорії
Блог

StiyStil — стояти, працювати!

Вчора трапилася стаття про колишнього львів’янина, а тепер американця, котрий свою дитячу мрію аеростати перетворив на прибуткову компанію і далі хоче змінити світ, як мінімум у вантажоперевезеннях (хто не читав, то вона ось тут.)

Сьогодні напишу вам про львів’янина, продукція котрого теж змінює уявлення про «сидячу роботу». Андрій Чулик дав мені потестувати і я вже пару місяців тестую стіл для роботи стоячи — StiyStil. Про такі столи я дізнався давно з постів і Сергія Петренка (Новый стол) та Ігора Стефурака (Стояче робоче місце. Підсумок 8 місяців практики), то ж коли мені запропонуували потестити, то я залюбки погодився.StiyStil

І так тепер короткі підсумки. Окрім того, що це красиво і ефектно, адже одним порухом руки ви можете трансформувати своє робоче місце в таких столів є ще й інші переваги. Перемикаючись з одного положення в інше ви таким чином дозволяєте собі трошки відпочити і змінити обстановку. Коли працюєш стоячи, то більше концентруєшся на роботі і можна встигнути зробити більше за коротший час. Проте тут треба зважати, що не можна одразу перемикатися лише на роботу стоячи, бо від цього можна швидко втомлюватися. Для себе зробив режим, що приблизно 10-15 хвилин я стою, потім перемикаюся в сидячий режим і так працюю 20-40 хвилин. Отак присідаючи і встаючи виконується і маленька зарядка :).

StiyStil

Також, в душний літній день (та, я такі зустрів у Львові цього літа), коли ти весь мокрий приходиш в офіс, сідати на крісло одразу якось не комільфо, тому якраз 10-15 хвилин можна постояти остинути.

Так як ви бачите на фото стіл має доволі велику площу, тому на ньому вміщається окрім ноутбука ще багато потрібних речей — горнятко кави, мобільний телефон і печенька.
До речі, якщо вам цікаво спробувати можете написати мені і заскочити в офіс на трохи постояти.