Категорії
Блог

Внутрішній туризм. Результати опитування

Вчора через фейсбук та твітер я запустив невелике дослідження, щоб дізнатися в скількох обласних центрах люди встигли побувати. Це опитування не претендує на репрезентативність, проте все ж таки було цікаво дізнатися скільки і куди подорожували мої фоловери та фоловери моїх фоловерів.

Спочатку трохи статистики. За скороченим посиланням було більше 1,5 тисячі переходів2015-02-26 16-04-49 Bitly. The power of the link. – Yandex

 

Анкету ж заповнили більше 1400 людей, тобто 90%. Я отримав понад 800 електронних пошт з проханням надіслати результати опитування. Вручну я б так ніколи не надіслав, тому скористався сервісом розсилок. Проте, якщо ви не захочете в подальшому отримувати від мене інформацію, просто відпишіться внизу отриманого листа.

Найактивнішими виявилися користувачі інтернету віком від 25 до 34 років (52%) та жінки (58%).

Статево-віковий розподіл учасників опитування про внутрішній туризм

Загалом серед усіх опитаних видно перекос серед тих, хто народився у Львівській (30%) та Київській (15%) областях. 3% опитаних народилися поза межами України.

Розподіл учасників опитування в залежності від області, де вони народилися

54% учасників опитування відвідали від 7 до 12 обласних центрів. 14% були менше ніж в 6 обласних центрах. 32 відсотки відвідали більше 13. 10 людей було у всіх 25 обласних центрах і двоє вказало, що були лише в одному.

Розподіл учасників  опитування в залежності  від кількості обласних  центрів, в яких вони були

Найпопулярнішими з міст (найбільше учасників їх вказало) стали Київ1343 учасників вказало, Львів1323 та Одеса1069.

Найменш відвідуваними обласними центрами серед учасників опитування стали Суми 190, Кіровоград167 та Луганськ152 людини відвідало його.

Відвідудуваність обласних центрів серед учасників опитування

 

Нижче представлю вам карту розподілу учасників за областю народження та популярністю обласних центрів.

Внутрішній туризм

 

Сам файл, без електронних пошт можна завантажити в мене з дропбокса, якщо вам захочеться провести якийсь більш детальний аналіз.

Дякую всім, хто заповнив форму.