Категорії
Блог

Як бездомний потратить 100$

Такі історії дуже розчулюють, та дають віру в людську доброту.

Відео-пранкер Джош Палер Лін (Josh Paler Lin) вирішив зняти на відео те як він дає бездомному 100 доларів і те як він їх потім потратить. Томас, котрому він вручив гроші, одразу пішов в найближчий алкошоп. Джош з оператором послідували за ним. Не знаю яка була первинна мета їх відео, думаю просто зірвати трохи переглядів і заробити на рекламі. А тут ще й всі стереотипи підтверджуються. Даєш  людині без житла та роботи гроші, а вона одразу ж йде в алкошоп, щоб купити випивку.Бездомний Томас

З алкошопу Томас вийшов з чорним пакетом і пішов кудись в парк. Камера йшла непомітно за ним. Тут блогерів чекав нєжданчік, замість алкоголю Томас витягав з торбинки їжу та й роздавав її іншим бездомним.

Джоша це все розчулило, він підійшов до Томаса, дав йому ще 100 доларів і розпитав його як той став бездомним. Батьки Томаса захворіли на рак і він змушений був звільнитися з роботи щоб їх доглядати. Далі помер вітчим, за два тижня мама, будинок продали за борги. Тепер Томас бездомний, а допомагати людям йому подобається «Є речі, котрі не можна купити за гроші», каже Томас.

Відео з ним на ютюбі переглянули більше 10 мільйонів раз

І на краудфандінговій платформі Indigogo, створили кампанію по збору коштів для того, щоб Томас міг розпочати нове життя. За два дні зібрали більше 49 тисяч доларів з заявлених 10 тисяч.

2014-12-24 12-01-33 Help Thomas To Get A Fresh Start!   Indiegogo – Yandex

Робіть добро!