Категорії
Блог

Іновації від New York Times

В березні цього року в Нью Йорк Таймз презентували звіт по інноваціях (поточний стан справ в редакції та ситуація по конкурентах, а також що потрібно робити для відвойовування ринку). Недавно цей звіт попав в мережу, першими його надрукували BuzzFeed та Mashable. Документ дуже цікавий, я ще його повністю не прочитав, але те що встиг, справляє враження.

New York Times innovation report

Якщо ви працюєте в редакції інформаційного сайту і цього ще не читали, тоді бігом завантажуйте і читайте! Nieman Journalism Lab назвала цей звіт одним з ключових документів цієї цифрової епохи. Одним з перших у звіті вказується, що дуже часто сайти такі як Huffington Post отримують набагато більше трафіку, передрукувавши матеріали з NYT (Кешмір Хілл з Форбсу написала про іронію, що NYT досі сам не опублікував свій звіт в себе на сайті, тоді як Базфід і Мешейбл отримали по пів мільйона переглядів на статті зі звітом)

Завантажити звіт New York Times по інноваціях

Ось декілька фактів, котрі я витягнув зі звіту за 15 хв ознайомлення:

— Число читачів в топових американських новинних сайтах:

Число читачів в топових американських новинних сайтах
Число читачів в топових американських новинних сайтах

От якщо подивитися що число відвідувачів головної сторінки протягом років в NYT спадало, але загальна кількість переглядів сторінок практично не змінювалася.— Головна сторінка не грає важливої ролі. От якщо подивитися що число
відвідувачів головної сторінки протягом років в NYT спадало
, але загальна кількість переглядів сторінок практично не змінювалася. (В цьому також є проблема, бо не росла)

 

 

Flipboard є другим джерелом по кількості трафіку на мобільний Нью Йорк Таймз (Якщо врахувати ще те, що Фліпбоард цього року купив Zite і планує інтегрувати його в себе цього літа, то до нього треба придивлятися ще більш ретельно).

— Персоналізація контенту (див фліпбоард) та витягування архівів в потрібний час.

Це лише пару моментІв, як опрацюю повністю, можливо випишу більш цікавих моментів. А так, прошу завантажувати, читати і ділитися. Наздоров’я!

Зображення з українським прапором у звіті Нью Йорк Таймз
Зображення з українським прапором у звіті Нью Йорк Таймз