Категорії
Блог

Комп’ютер для бібліотеки на районі

Привіт! Багатьом нам важко уявити своє життя без постійних потоків інформації котрі линуть до нас з усіх сторін. З нашого комп’ютера, лептопа, планшета та телефону, здається, вже зовсім скоро і двері нашого холодильника вестимуть в фейсбук, кухонна плитка звірятиметься з онлайн сервісами і казатиме скільки калорій в щойно приготованій страві…

Ой, мене щось знову трохи занесло. Так от, ми вважаємо що інтернет та інформація котра в ньому гуляє є доступними всім, про е це насправді не так. В багатьох, особливо, в старших людей немає доступу до до інтернету вдома, ні тим більше з усіляких ґаджетів. Доступом до інформації в них залишаються бібліотеки. Проте, на жаль, і вони сьогодні в не найкращому стані. Ростик Паранько вирішив трохи допомогти одній з бібліотек, та створив ініціативу Бібліотека на районі.

В бібліотеку потрібні комп’ютери. Знаю що є невелика ймовірність що десь в закутках припадає порохом старенький комп’ютер, його зазвичай віддають на село родичам, і це добре. Проте може бути ще й таке що при черговому поновленні комп’ютера залишилися якісь старі, проте робочі деталі. Я от в себе вдома знайшов жорсткі диски, вентилятори і ще десь мала бути якась мережева карта. Тому, якщо раптом ви раптом знайдете в себе якісь старі комплектуючі, я б з них спробував скрутити щось докупи. Я створю онлайн таблицю куди буду вписувати комплектуючі котрі є і котрі мені хтось передав. Зконтактуватися зі мною можна через коментарі, пошту i(@)petronek.com чи телефон +380973047314.

Ще пару слів чому варто допомогти бібліотеці і віддати старі речі:

  1. Коли ви робите хороші речі в середині стає добре і спокійніше, і вам це потім зарахується.
  2. Як казала мені мудра людина, старих і непотрібних речей треба позбавлятися легко, комусь вони можуть бути більш потрібними.

Також ви можете приєднатися до ініціативи Бібліотека на районі, та пропонувати свої ідеї чи якусь іншу поміч.

То що, допоможемо бібліотеці?