Категорії
Блог

Київстар — дупкою до Вас!

Всі вже давно встигли обговорити і забути дурацьке нововведення Київстару про обов’язкове поповнення номеру на 40 гривень раз в місяць, інакше номер заблокують і вилучуть. Так от, з такою штукою я стикнувся сьогодні. Ні це не сталося не з моїм номером, а з номером моєї мами, на котрий ще вчора дзвонив від себе. Мама казала що смски їй не приходили про необхідність поповнення, а зранку тато подзвонив і сказав щов мами номер заблоковано. Я вирішив поповнити через приват 24 і за декілька хвилин закинув на той номер 45 гривень, про що сповістила смс про списання коштів з картки. Я думав на цьому історія закінчиться, якби ж то…

Київстар — дупкою до Вас!

Тато знову подзвонив і сказав що в мами телефон знову пише що немає мережі. Дзвоню до оператора, розказую ситуацію, кажу телефон не бачить мережі. Дівчинка, ніби, прослухала все повз вуха і перепитується чи ця ситуація сталася з цього номера з якого я телефоную?! Культурно пояснюю, кажу якби з цього номера, то як би я вам подзвонив? Дійсно, погоджується дівчинка і просить назвати номер, називаю, перепитується і каже ой, а він не контракт я вас переключу. Переключає. Слухаю музику. Включається хлопчик. Ще раз все йому розказую. Перепитує номер. Кажу. Відповідає, так, номер не обслуговується. Кажу ж як тоді гроші списалися для поповнення, якщо номер не обслуговується. Каже що не знає і мені треба звернутися в Приват, щодо повернення коштів назад. Теплі і лагідні почуття зароджуються всередині до компанії Київстар.

Тепер щодо відновлення картки, потрібно сказати її серійний номер, котрий знаходиться на самій картці, тоді її розблокують за пів години, далі протягом семи днів потрібно попвнити на 40 гривень лище через картку поповнення, через інтернет ні, це ж всього на всього на дворі 2013 рік, тоді знімуть 15 гривень за активацію і тоді потрібно здійснити до когось дзвінок.

Моя мама не часто кудись дзвонить, частіше ми дзвонимо до неї, та проте їй на рахунок закидають по 5-10 гривень. Також вона має лайфовський номер, через котрий говорить зі сестрої та братом і там проблем немає. А тут, в Київстарі страшенно не клієнтоорієнтований сервіс, навіщо виключати номер, на який вчора ще дзвонили і не раз інші абоненти, тим самим приносячи кошти компанії, інша справа виключати номер котрий був неактивний протягом місяця, двох, трьох… котрий не поповняли і на котрий не дзвонили за весь той період. Адже, якщо навіть номер не здійснює багато вихідних дзвінків, а приймає багато вхідних, він все одно приносить прибуток компанії, ніж він буде виключений з мережі.

Я також не багато телефоную, проте десь раз в 30-40 днів закидаю на рахунок 100 гривень, звичайно це не мегабагато, але ж. Закидаю, бо є якась там абонплата по контракту а також щоб користуватися мегаповільним мобільним інтернетом. І ще про покриття, мені здається, що як тільки сідаю в поїзд і кудись їду я завжди попадаю в той 1% де покриття немає і це дуже дивно, таке стається в якому б напрямку я не їхав. Зайшов на сайт, прочитав місію і цінності:

Наша місія

Ми покращуємо життя, надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.

Діяльність «Київстар» підпорядкована ключовій ідеї Великої Турботи про клієнтів, в основі якої п’ять цінностей: розуміти, бути найкращими, тримати слово, надихати, дарувати радість. На цій основі і цінностях ми будуємо бачення втілення нашої місії.

Наше бачення

Бути найкращою компанією України, яка гідна найвищої довіри.

Та й з’явилася усмішка і думка, а чи не мігрувати мені кудись на іншого оператора

P.S. Вибачайте за багато букв, накипіло.
P.P.S. від Привата прийшла смс, що кошти повернені.