Категорії
Блог

Лицемірство Чуркіна

Сьогодні в фейсбуці натрапив на статтю про те які висловлювання дозволяє собі власник ЛАЗу Ігор чуркін:

«Живут галичане только за счет того, что треть населения работает за границей и шлет сюда переводы. Оставшиеся на Украине продают друг другу китайские трусы и торгуют пивом. Дети просаживают присланные родителями доллары и евро в кабаках, а в промежутках между пьянками ходят на нацистские зборища..»

Тому пишу тут що знаю про нього:

Розказували мені як колись працювали на ЛАЗі, також за Чуркіна, то зарплата в інженерів мало того що була по 1300 грн. (2007-2008 роки якщо не помиляюся) так її ще й затримували по декілька місяців. А зимою в цехах годі було й працювати холодрига, під кріслом стояли калорифери щоб трохи гріти і подекуди було чути тліючими ніжками крісел, проте пальці на руках все рівно дубіли від морозу. Звільнитися також не було просто, бо твою заяву не приймали, потім обіцяли підняття зарплати і кучу казок, люди погоджувалися, їм місяць платили, а потім знову забивали. Тому деякі спеціально брали відпустки і рекомендованими листами присилали заяви на звільнення. Чомусь про це Чуркін не розказує?

Чи те що минулого року звернулися до мене з ЛАЗу щоб я допоміг знайти спеціалістів для того щоб почистили репутацію Чуркіна в пошукових системах. Потрібно було почистити українською, російською та сербською мовами. Бо з сербами мала бутиякась угода. Я порадив їм сеошників, але вони чомусь не зійшлися з ціною і термінами, їм треба було чимшвидше вичисти інформацію про Чуркіна. Про це він також не говорить. А лише дозволяє оцінювати інших.