Категорії
Блог

House of Cards

Рекомендую переглянути новий серіал House of Cards це такий собі Game of Thrones в сучасному часі з невеликими вкрапленнями The Newsroom. Тепер інтриги плетуться не при дворі короля, а в сенаті Сполучених Штатів. Замість мечів тут хотів писати пера, проте давно вже не пера, а клавіатури, хоча якщо вважати твітер пташкою, то й пера також. Серіал дуже сильний, переглянув майже на одному дихання і чекаю наступний сезон.

House of Cards

Ще унікальністю цього серіалу є те що він знятий не для якогось телеканалу кабельного чи ні, як це поширено в Америці. А цей серіал знятий для компанії Netflix. Компанії що розпочинала свій бізнес даючи в оренду DVD з фільмами, а зараз володіє сервісом трансляції відео на вимогу по підписці. Всі 13 серій першого сезону одразу ж стали доступними до перегляду 1го лютого. Звичайно в наших Пенатах можливості дивитися відео через нетфлікс немає, але дякуючи шведам маємо можливість бути в тренді.

Британський серіал 90-хроків з такою ж назвою, котрий послужив основою до цього серіалу ще не бачив, проте також планую переглянути.