Категорії
Блог

Django unchained (Джанго вільний)

На минулому тижні передивився новий шедевр від Тарантіно Django unchained (Джанґо вільний). Вестерн котрий розповідає про чорнобровго смуглявого раба Джанго котрий став справжнім ковбоєм і разом зі своїм рятівником доктором Шульцом шукають чарівну Брунгільду котру перепродали в рабство.

Більше нічого вам не буду переказувати щоб було цікавіше дивитися. Скажу просто що фільм повністю неполіткоректний слешер з гумором та інколи з надмірною жорстокістю і прекрасною грою акторів. Джеймі Фокса, Крістофа Вальца, Леонардо ДіКапріо, Семюеля Л. Джексона, Керрі Вашингтон та інших. Фільм довгенький, триває 2 години 45 хвилин. І от тепер передивившись його в оригіналі наступного тижня піду в кіно щоб ще раз переглянути Джанґо на великому екрані. Адже бризки крові в діаметрі метр набагато ефектніші ніж ті самі бризка на тринадцяти дюймах ноутбука. А ще хочеться послухати чи не зіпсували перекладом всю неполіткоректність Джанго

Django unchained (Джанго вільний)

Фільм стартує в прокати з 17 серпня, у Львові його можна буде подивитися в Планета Кіно IMAX. Правда я певно вже піду наступного тижня. І от на затравку трейлер: