Категорії
Блог

Коментарі Disqus в мобільній версії блогу на Blogger

На моєму блозі встановлена стороння система коментарів Disqus, котра досить добре бореться зі спамом і має багато способів авторизації для написання коментарів. Дуже зручна і підтримується більшістю блогплатформ.

Але є одне але, коли встановити коментарі Disqus на блог що є на платформі Blogger і включаємо мобільний вигляд для блогу, то в ній не будуть показуватися коментарі від Disqus, а свої власні коментарі, котрі можна також подивитися лише в мобільній версії, що є трохи не зручно. Про що я був і написав минулої п’ятниці в твітері 

і через пару хвилин отримав відповідь відповідь від їхнього твітера

Вся суть в тому, що коментарі діскуса підключаються до блогу через їх віджети, котрі по замовчуванню виключені в мобільній версії, і для їх включення, потрібно піти в режим редагування коду, знайти там код віджету коментарів Disqus і вписати туди додатковий параметр mobile=’yes’. Детальніше про це написано тут How to make Blogger Mobile working with Disqus.

Тепер в мене на всіх версіях однакова система коментування. У всій цій історії вразила блискавична швидкість реагування команди Disqus на моє запитання.