Категорії
Блог

God Bless America

В неділю подивився фільм, котрий чекав пару місяців God Bless America. Спочатку за трейлером я подумав що це новий трешняковий слешер, щось типу легша версія Мачете, де типовий американець Френк, від котрого пішла жінка, в котрого постійні мігрені і котрому набридло то все лайно що ллється з зомбоящика, що він вирішив вбивати всіх тих хто на його думку заслуговує смерті.

God Bless America Movie

Проте, насправді, це не зовсім так. Звичайно смертей у фільмі достатньо, проте саме головне у фільмі монологи Френка (Joel Murray), та його розмови з неповнолітньою напарницею Роксі (Tara Lynne Barr), вони дуже сильні. «Навіщо нам цивілізація, якщо ми більше не хочемо бути цивілізованими» — каже Френк, і він правий.

Фільм справив на мене дуже сильне враження, на IMDb пишуть що прокат в Росії почнеться з 31 травня, в нас якщо будуть крутити, то десь також з червня, і я обов’язково піду ще  раз щоб побачити фільм на великому екрані. Режисером та сценаристом фільму є Бобкет Голдвейт (Bobcat Goldthwait) —  той самий Зед з Поліцейської Академії.

[youtube]http://youtu.be/ul4CZrnEFxU[/youtube]