Категорії
Блог

Вимагаю ковбасу за 2,20

Вирішив  приєднатися до протестних настроїв в інтернеті та й собі щось завимагати. Надіюся мої вимоги видадуться вам доцільними і ми разом створимо ініціативну групу та й ми разом доб’ємося щоб наші вимоги були виконані.

В першу чергу я вимагаю докторської ковбаси за 2,20, такої як я їв в дитинстві, справжньої, смачної і соковитої без сої та іншої хімії. Щоб коли її ставити смажити на пательню вона ніжно подразнювала своїм ароматом рецептори нюху, легенько рожевіла і загорталась догори, а не пригорала і смерділа паленими полімерами.

Також вимагаю совісті у Вакарчука, так як білети на його «Брюсель» коштують дорожче ніж на концерт легендарних Scorpions. Вимагаю журнал Esquire українською, бо ми маємо право читати його українською!

Вимагаю чесних виборів, відставки президента Януковича, легалізацію марихуани та проституції. Вимагаю звільнення Тибету, скасування ПДВ, повернення Кубані Україні, покращення життя, миру у всьому світі, вертоліт і 2 мільярди доларів в банку на Кайманових островах (в процесы написання сума мінялася, спочатку було 2 потім сорок мільйонів, та все ж таки зупинився на 2 мільярдах).

На разі більше вимог висловлювати не буду, щоб не розпорошуватись, спочатку доб’ємося виконання цих, вищесказаних вимог. Я в нас вірю! Ми переможемо! Разом нас багато!