Категорії
Блог

News.me — персональні новини

Колись я вже розказував вам про сервіс Timehop котрий дозволяє отримувати листи з тим що ви писали в соцмережі рік тому, сьогодні також хочу поділитися одним цікавим сервісом що дозволяє персоналізувати новини. Це сервіс News.me від компанії Betaworks, котра також відома сервісом скорочення посилань bit.ly.


Протягом дня в наших стрічках в соцмережах проскакують багато посилань на різні новини та статті, проте ми не завжди  можемо їх виділити і деколи пропускаємо щось цікаве. Суть сервісу News.me полягає в тому що ми підключаємо до нього свої профілі з соцмереж і він автоматично вибирає новини та статті, котрі б мали бути цікаві (зашарені чи заретвічені вашими френдами). Далі можна вибрати формати отримання новин, наразі можливо або додаток до iPhone, iPad або поштова розсилка, де можна вибрати кількість новин в дайджесті (5,10, 15)

Також окрім розсилки формується персональна сторінка на проекті, в мене http://www.news.me/mrpetruccio, де можна побачити дайджест персоналізованих новин за день. Сервіс також пропонує спеціальні букмарклети (розумні закладки) News.me Expose — дозволяє подивитися на будь якому сайті статті котрими ділилися ваші контакти в соцмережах (шарили, ретвітили чи додавали до списку читання News.me) та Save to News.me — дозволяє зберегти статтю в список читання.

Будьте уважні та не пропускайте нічого важливого!