Категорії
Блог

Чи потрібен вашому бізнесу Pinterest?

Сьогодні про пінтерест не пише хіба що ледачий, а дехто про нього пише по кілька раз на день. Всі пишуть про Pinterst з таким захопленням що й самому захотілося трохи написати про нього. Тим більше що побачив недавно інфографіку від Intuit «Should Your Business Be On Pinterest?», тому вирішив намалювати свій варіант інфографіки про Пінтерест.

Це не англійське “hi”, це українське «ні»
Вашому бізнесу не потрібен пінтерест! По перше сервіс як на мене не несе ніякої доданої вартості, не вирішує жодної реальної проблеми та розрахований на вузьку специфічну аудиторію. Згадайте що сталося з вашими папками де ви весь час зберігали мімішні фоточки, чи заглядали ви ще колись до них? А закладки чи сервіси закладок, такі як колись мега-популярний Delicious?

Я не вірю в успіх Pinterest як самостійного сервіса, скоріш за все він буде поглинений кимось іншим, наприклад Твітером. Хоча особисто я б хотів щоб його інтегрували в Гугл плюс і ми могли б спокійно про них забути.

Ну і ще чому вашому бізнесу не потрібно заморочуватися з Pinterest, це те що не потрібно створювати зайвих сутностей, сконцентруйтесь краще на підвищенню якості вашого сервісу чи продукту.