Категорії
Блог

В Цифровичку бикують, або немає здачі

Всі напевно чули фразу «клієнт завжди правий», так от як ви в Україні, то можете її забути (так так є і хороші компанії, котрим важливі клієнти, але досвід останнього тижня показує, що тим кому наплювати на клієнтів більше). В нас діють принципи «клієнт ні разу не правий» і «не заважайте мені допрацювати день». Я вже цього тижня писав був що в кафе Квартира 35 на Вірменській в офіціанта був поганий настрій і він не хотів приносити ще одне пиво, коли я допив перше, пояснюючи це тим що він при першому замовленні з нашого столу він вже питався чи ми ще щось будемо замовляти і ми сказали що поки нічого.

Після сьогоднішнього дня мені здається що в нас взагалі нічого не хочуть нічого продавати. Зайшли з Федором в Цифровичок що на проспекті Свободи у Львові купити SD картку для фотоапарата, знайшли потрібну (220 грн.), даєм 300 грн. і чуємо нема здачі. Коли я сказав що згідно ззакону про «Про захист прав споживачів» (хоча якщо чесно його не читав і не знаю чи там таке положення є, просто не раз читав таке в інтернеті і це стосувалося про здачу в маршрутках) продавець має видати здачу з будь якої куп’юри. Мені саркастично відповіли що я можу на нього поскаржитися в книзі скарг, а його подрруга, розмову з якою ми перервали невчасно вирішивши купити картку пам’яті, сказала, що якщо я хочу по скандалити, то можу йти додому до жінки скандалити.
Братюні (за слово подяка Тарасу Демчуку) фейсбук з твітером тепер книга скарг. Так що мою «подяку» я вам там висловлюю. Тепер для мене Цифровичок — найгірший магазин фото і відеотехніки. І туди я звернуся в останню чергу коли треба буде щось купити з електроніки. Я розумію що хлопцю-продавцю осточортіло стояти цілий день в магазині і що свій план на лютий він вже виконав і буде мати премію чи і так цього місяця, чи зарплат за лютий вже була і премією не пахне. І тут два якихось чувака відривають його від розмови з подружкою, бо хочуть щось купити і ще говорять щоб він шукав здачу, ясне діло йому не до того.
Подивився я Цифровичок представлений в соц мережах: в фейсбуці і вконтакте замість сторінок профілі, а в твітер звалюються трансляції з усюди. Звичайно їм немає потреби бути правильно присутніми в соціальних мережах, адже поки в них будуть такі продавці-професіонали їх бізнес ніколи не буде збитковим. 
Цікаво чи буде реакція з їх боку. Лайк, ретвіт, плюсодин, меніподобається.
Цифровичок — нема здачі