Категорії
Блог

Хвали мене моя губонько. Самообман в ІТ

Не для кого не секрет що у Львові зосереджено дуже багато ІТ компаній зокрема найбільше аутсорсингових і це дуже класно, що місто визначило одним з пріоритетних напрямків розвитку інформаційні технології. Недавно було створено кластер інформаційних технологій та послуг. От вчора на їх сайті прочитав новину: «Портал Global Services відзначив Львів одним із найперспективніших міст для аутсорсингу», де йдеться:

Портал Global Services , відомий в індустрії аутсорсингу як сайт найсвіжіших новин та останніх досліджень на тему ІТ та бізнес-послуг, нещодавно опублікував статтю, яка відзначає Львів одним із найперспективніших міст для аутсорсингу.

Новину опублікувала Оксана Архипчук (якщо правильно транслітерував латинське написання OKSANA.ARKHYPCHUK). Новина звичайно класна, правда то не теккранч, але може дійсно globalservicesmedia.com є поважним виданням серед аутсорсерів. Але є одне але, оригінальна назва новини «Lviv: Your next outsourcing destination», в тексті дана довідка Львова, з якими крутими компаніями тут працюють, навіть Євро 2012 згадали. І в самому кінці:

With inputs from Oksana Arkhypchuk, Project Co-ordinator–PPV Knowledge Networks,Ukraine.

Я не буду казати, що новина написана як реклама, але написати спершу новину на закордонний сайт, а потім написати в себе дивіться які ми круті, про нас написали на ось такому сайті, при цьому скоромно промовчати, що це ми самі таке про себе написали. Хвали мене моя губонько :)