Категорії
Блог

Відкриття пам’ятника Володимиру Івасюку

Був на відкритті пам’ятника Івасюку котрого заспосорував місту Славко Вакарчук. Народу трохи було багато, майже вся площа перед Макдональдсом. Пару моїх фото можна побачити ось тут http://lviv-online.com/ua/articles/pamyatnyk-ivasyuku-vidkryto-foto/. На відкритті було багато журналістів з величезними прфесійними камерами та фотоапаратами, але перше фото з відкриття пам’ятника Івасюку в інтернет через твітер закинув я маючи при собі лише мобільний телефон

Випередивши львівські онлайн видання. Інформаціця в сучасному світі є надзвичайно динамічна та швидкоплинна, і користувачі хочуть отримувати її одночасно з тим як подія відбувається. Чому редакціям онлайн новинарних видань разом з тим як відправляти журналіста та фотографа з хорошим фотоапаратом не забезпечити його середнім телефоном з фотокамерою та інтернетом, щоб той зміг оперативно закинути фото в редакційний твітер, чи переслати швидко фото в редакцію?

До речі новина на ЛьвівОнлайні робилася практично на ходу. Після того як я зробив пару знимків пам’ятника, я зателефонував Тарасові, щоб він робив новину, і зразу ж через Dropbox почав заливати фото в папку з спільним доступом. І за той час поки я їхав додому, новина була вже готова. Будбте завжди напоготові, bis dat qui cito dat.