Категорії
Блог

Відкриття iStore у Львові. Робота з блогерами

Вчора на пошту прийшов лист з прес-релізом про відкриття нового магазину iStore у Львові. Лист прийшов на дві скриньки, на мою персональну і на скриньку проекту про події у Львові LvivOnline. Признаюся, певно вперше, мені як блогеру приходять такі пресрелізи, але певно після цього поста більше приходити не будуть. Не знаю чи завжди вони такі за змістом як цей, що мені прийшов, та прочитавши його, мені перехотілося писати про відкриття.

Просто хто так пише  до блогерів: «блаблабла… Якщо вам цікава ця подія, був би дуже вдячний якби Ви опублікували прес – реліз, що в додатках.», а де: «Будемо раді вас бачити на відкритті магазину, де ви могли помацати нові iPhone 4S та пооргазмувати на другі айпади, буде весело. Також були б вдячні якщо б ви розказали в своїх блогах про відкриття магазину для друзів,»? Ні просто, якщо вам цікава подія, то опублікуйте прес-реліз.

А стандартний підпис в кінці листа просто вбив:


«УВАГА! Це повідомлення (та всі додатки до нього) містять конфіденційну, захищену законом інформацію призначену для певної особи та певних цілей. Якщо Ви не є особою, для якої призначена ця інформація, Вам слід знищити це повідомлення. Будь-яке розголошення, копіювання або поширення цього повідомлення, а також будь-які дії пов’язані з цим повідомленням суворо заборонені.»


Тобто, спочатку просять опублікувати прес-реліз, а потім будь-яке розголошення… суворо заборонені, кАлізія :). Викидайте всяку дурню з листів коли розсилаєте назовні листи. Не вміють ще в нас з блогерами працювати, цікаво коли навчаться.

Якщо ви все таки захочете прийти на відкриття, то буде воно на цих вихідних 17-18 грудня в Опера Пасаж на проспекті Свободи, будуть там діджеї, котрі гратимуть свої треки на айпедах