Категорії
Блог

В моїй рсс читалці є папка monitoring — де є rss фіди за допомогою яких моніторю згадки свого ніка в інтернеті (якщо комусь цікаво як то зробити можу розказати).

Так от останнім часом почав помічати що мої твіти стали використовуватися як коментарі чи частини постів в ЖЖ. Ось наприклад написав я про те що виніс 42 пляшки від пива,  бемц пост в ЖЖ з роликом про якесь пиво http://bosspicwind.livejournal.com/1654.html і коментар з текстом мого твіту під якимось безглуздим постом про пиво http://firelotfire.livejournal.com/1233.html?thread=721.

Аналогічно з іншими твітами, твіт про відео з комеді клаб про карлсона також був аикористаний, як частина поста http://momwindmoon.livejournal.com/1508.html, ретвіт «Не убегайте от зомби, зомби ненавидят фаст-фуд» було використано як коментар до поста, де також було слово фаст-фуд http://withpowercat.livejournal.com/1558.html?thread=1302. Ще однією характерністю таких постів є те, що всі вони побудовані за однією схемою: спочатку трохи тексту (крадені твіти), а далі відеоролик в назві якого є слова що зустрічаються в тексті.

Таке враження, що то є жж-боти котрі автоматом накачуються контентом, але для чого мені поки не зрозуміло. А ви не помічали «крадіжку» своїх твітів?