Категорії
Блог

Вчора подзвонили на мобільний з «Приватбанку» і сказали з претензійною інтонацією: «А чи знаєте шановний Петро Олександрович, що у вас на зарплатній картці борг в 42 грн. скількись там копійок і цей борг кожного місяця зростає». На мої слова, що картки (зарплатну і кредитну) видані мені під час роботи в «Поступі», я закрив і ними вже не користуюся була ствердна відповідь, підтвердили, що кредитна була закрита в 2009 році, а зарплатна в 2006 році.

Далі було логічне запитання, як можна закрити карточку з від´ємним балансом?
Відповідь була наступною — карточка закривається протягом трьох днів і так як по кредитній карточці була заборгованість то гроші автоматично стягнулися з зарплатної карточки.

На наступні запитання зрозумілих відповідей не було:

Чому при з моменту початку закриття карточки «приватбанківська» система не блокує транзакції по ній?


Чому про борг на карточці повідомили мене через чотири роки після закриття карточки?


Чому, минулого року,  при закритті кредитної карточки мені нічого не повідомили про від´ємний баланс на зарплатній картці?

Хотілося б на ці питання отримати відповідь від «Приватбанку», тому знаючи що найадекватнішим та найшвидшим способом контакту з банком є інтернет та твітер, своє питання, також задам там. http://twitter.com/#!/mrpetruccio/statuses/7022479482556416

P.S. питання не в 50 гривнях, а в цій дивній ситуації, ще б подзвонили років так за  20 тоді б кругла сума накапала.

P.P.S. За порадою представника Приватбанку, звернувся в відділення на Княгині Ольги і після спілкування з приємною панянкою, зійшлися на тому, що оплатив початковий борг 18 гривень 23 копійки (насправді 20 гривеь – 19 на карточку і гривня комісії). Також взнав що мою кредитку, котру в 2009 казали, що не продовжать – продовжили, тому замовив щоб мені її дали. Надіюся що на цьому казуси з Приватбанком закінчуться.