Категорії
Блог

Як я провів літо (блогдень, та трошки #lvivtwevent)

Сьогодні чудовий день! І не важливо коли Ви це прочитаєте, можливо завтра, може за тиждень, або за рік, головне щоб той день був для Вас чудовим.
Хоча, писати буду про останній день літа, 3108 – БлогДень (якщо ввімкнути трішки уяву, то з цих циферок вийде слово Blog), а також про те як провів я літо. Памятаєте, коли ми були ми малими, то першим з творів що мали написати прийшовши до школи, то як ми провели літо. То ж згадуючи дитинство почну.

Як я провів літо

Літо пройшло для мене досить класно, позитивно та продуктивно. Як такої відпустки я не брав років вже певно зо три, але то не заважає мені викроїти пару днів та й відпочити. Ну тепер спробую все викласти в хронологічному порядку:

  • Спочатку на вихідні з’їздили в Ужгород, а також в Середнє, де гуляли по місту, дивилися на замки, пили пиво, дегустували вино.
  • Потім був фестиваль “Старе місто”, на якому теж класно відірвалися, шкода що людей було не дуже багато, але зате який драйв, всі учасники були просто на висоті.
  • Далі відсвяткував свій четвертак.
  • І от буквально в суботу побував на #lvivtwevent, де було просто супер: на зустріч прийшли @Rostyslav, @bodyk, @mikroba, @zmatchyshyn, @OksanaV, @reloady, @pulsio, @mmaryniak, @mrpetruccio, @eolexe, @Taras, @LaSet, @PWR, @gneeot, @wedmid, @yurnov, @bignames, @e1iza8eth. Ми поговорили, попили пива і під кінець намалювали портрет зустрічі Решту фоток зі зустрічі можете подивитися в фотоальбомах від:

От так я й провів літо. А стосовно 5 блогів які я б рекомендував іншим то їх набагато більше, і всі живуть в моєму рідері.

П.Н. Літо ми збираємося продовжити цього тижня поїздкою в Мінськ :).