Категорії
Блог

Катрусин кінозал

Вчора влаштував для себе перегляд двох останніх новинок російського кінематографа, правда без попкорну, проте з задоволенням. Тепер от хочу поділитися з Вами враженнями.

Першим дивився великий смішний рекламний ролик під назвою “Любов Морква 2”, що хочеться про нього сказати: смішно весело, проте не знаю чи варто з дітьми дивитися, все ж таки рекламний ролик фільм активно пропагує алкоголь. Правда були ще деякі огріхи з точки зору фізики процесу, наприклад про діамант, було сказано: “запихаємо діамант в воду, а витягуємо звідти фальшивку зі скла”. Так от панове показник заломлення скла більший ніж показник заломлення води, тому не можна просто так заховати фальшивку. І ще одне розчарування для мене сталося тоді, коли вирізане за допомогою діаманта скло, в притулку для собак, впало не збившись, а з таким звуком ніби це було оргскло… Ну але то все нюанси, на які не обов’язково звертати увагу, а можна просто посміятися.

Другим фільмом був мюзикл “Стиляги”, яку я буду Вам хвалити і радити обов’язково подивитися.
По-перше страшенно подобається естетика тих часів – великі машини, музика, і якийсь неповторний шарм (самому захотілося з ними потусити :)). З самого початку захоплює процес створення копії пластівки на рентгені (згадалися 90-і коли переписували касети один в одного на китайських “інтернаціоналах”, і перемотували їх за допомогою ручки…)
По-друге, як на мене, хороший акторський склад. Поліна-“Польза”, та сама Оксана Акіншина з “Ліля 4ever”.
І ще тодішні комсомольці нагадують мені прототип гопів, що ходили та й всім кайф обламували :). Ну та що буду говорити, подивіться фільм.

П.Н. Доречі ніхто не може мені розказати про тодішніх стиляг чи батярів Львова.
П.П.Н. Ось тут більше викладатиму новини кіно.