Категорії
Блог

Підсумки 2007

Закінчується рік. Тре щось написати про нього. Пишу.
Цього року поміняв роботу, спочаттку працював на ТРК “Люкс” (радіо і “24 канал”), тепер працюю навіть сам незнаю де (то ми називаємся ТзОВ “Логістика і склад” то НДІ “Тетракон“), але працюю. Також почав вести цей блог. Побував в Ужгороді, два рази в Польщі(перший і другий), планували зганяти в Мінськ але щось не вийшло може наступного року. Познайомився з новими цікавими людьми. Став приватним підприємцем. Пив пиво :). дивився на парад левів. Шось мало але більше нічо не годен згадати.
Тепер трохи хочу зупинитися на тому шо читав з українського. Завдяки гуглу відразу знайшов FireON’a, та Сумнумелодію потімвже як навіть сам не памятаю як але потрошки підписався на Блогорідер, МuzBlog, КіноБлог, Романа Настенка(хоч пише не українською але наш чувак), Мандри сходами, Кузю, Фалю, SimplyMax’a, Любера, свого брата, Сергія Ласкавого, Оленку Zmiyuchku, блог Tod’a, Журнал Україноцентрично Мислячої Людини, Блогообіг, Менеджмент блог, googlopedia, kleinluchskueche, Клаптики, Інтернетесу, український блог про apple, фаєрфокс-блог, кавовий блог, укрбаш, так ніби нікого не забув. Ще читаю цілу купу закордонних блогів, і ще читав Дереша “Архе”, Покальчука “Заборонені ігри”. Тож хочу всім Вам подякувати за то що писали.
Також хочу подякувати всім хто мене читає. Дякую! От що я подумав всі хто мене читає чи через rss стрічку (що є дуже класно, наберуся сил і розкажу чому), чи так просто відкриваючи мій сайт, чи через гугл, а я про вас незнаю (ні хто ви ні чи ведете якісь блоги) пишіть про себе в коментарях, з радістю прочитаю ваші блоги. Ну ще раз всім Велике Дякую! На новий 2008 рік маю куча планів з якими буду Вас знайомити.
П.Н. Якщо вже не буду мати змоги написати до нового року – З Новим Роком.