Категорії
Блог

Перемикаючи канали

Далі йдуть суто мої суб’єктивні спостереження та думки (думки кожної людини є суб’єктивними. Сукупність всіх суб’єктивностей творить об’єктивність. Така моя суб’єктивна думка :). ), так що прошу сильно не сварити

Вчорашні вибори прем’єра нагадали Тарантіновський фільм «4 кімнати», коли два колєги побилися об заклад якщо один з них десять раз запилить свої запальничку то отримає авто другого інакше дворецький відрубає палець, і за першим чирком запальничка не загоряє і чувак без пальця. Так от залишилася наша коаліція без пальця-прем’єра (як пригадую палець кинули в відерце з льодом і потім пришили). Але що зробиш коли несправна «політична запальничка», шукайте «політичні сірники» і запалюйте. А тут ще розробник тої «запальнички» (системи голосування «Рада») каже що її не можливо зламати коли йде сесія (а хто сказав що то не зроблено швидше?), та й взагалі до таких висловів не можливо зламати, не можливо потопити ставлюся дуже скептично з недовірою. Адже потопили непотопний «Титанік», зламали захист копіювання ДВД дисків про який теж казали що не ламається, систему ДРМ також можна обійти, о ще згадав про захисну лінію Мажено яку також не можливо було пройти… Будь-яку річ можна зламати.

То про що всі давно говорили сталося. Король помер, хай живе король. Вітаємо парламентську монархію Росію з майбутньою перемогою в президентських перегонах королеви-мами п. Мєдвєдєва, та нового прем’єра п. Путіна (кажуть що коли він в першу приміряв мантію на Заході питалися один одного «Who is mr. Putin» )

Музика яку чути коли йде реклама проекту «Великі Українці» місцями нагадує мотиви мелодії відомого серіалу «Бригада» .

Ліверпуль виграв від Марселя 4:0

Алчевськ де в доменних печах при температурі понад 1000 градусів плавлять сталь знову мерзне.

Сьогодні у Львові в приміщенні Католицького університету відкривається фабрика святого Миколая, кожен хто хоче може принести туди солодощі, іграшки або якісь зошити ручки. Напередодні свята помічники Миколая розноситимуть подарунки дітям, що їх потребують.